Hartolalaisen leipomo Kakran tuotteet ovat täysin kaurapohjaisia – reseptit kehittyivät kokeilun kautta

Kauraleipomo Kakra pyrkii palvelemaan terveystietoista kuluttajaa.

Terveellisyys ja luonnonmukaisuus ovat pinnalla, ja leipähyllystä poimitaan mielellään kaurapohjaista. Ilmiötä todistaa myös Kustaantieltä tilat löytänyt Kauraleipomo Kakra. Yrittäjä Eila Saarinen on paluumuuttaja, joka käynnistelee toimintaa hyvillä mielin.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi