Etlarin eväät: Aprikoosi-kauramisu

Kaurakeksien lisäksi jälkiruokaan sopivat myös digestive-keksit tai hyödynnä jouluiset piparkakut. Hyvää loppiaista!

Aprikoosi-kauramisu

n. 200 g kaurakeksejä

1 dl kahvia

1 prk säilöttyjä aprikooseja

2 prk (400g) vaniljarahkaa

suklaata tai kaakaojauhetta koristeluun

1. Paloittele kaurakeksit pieniksi valitun astian pohjalle.

2. Kaada päälle kahvi ja painele lusikalla tasaiseksi kerrokseksi.

3. Paloittele aprikoosit pieniksi ja lisää pohjan päälle tasaisesti.

4. Notkista rahka lusikalla purkissaan sekoittaen ja lisää sitten aprikoosien päälle, nokareina ympäri vuoan ja levitä lopuksi pinta tasaiseksi.

5. Koristele pinta vielä muutamalla palalla raastettua suklaata tai kaakaojauheella.

6. Annan tekeytyä ainakin tunti tai jopa seuraavaan päivään.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut