Hartwall uskoo erikoisoluisiin, ostaa Bryggeri Helsingin

Hartwall laajentaa toimintaansa erikoisoluiden panijana. Yhtiö kertoo ostavansa Bryggeri Helsingin liiketoiminnan Rakuuna Olut oy:ltä.

Kauppa jatkaa Hartwallin omistautumista paikallisiin erikoisoluisiin. Yhtiöllä on jo entuudestaan Lahdessa erikoisolutpanimo Mattsson, joka aloitti toimintansa vuonna 2017.

– Nyt pääsemme aloittamaan paikallisoluiden panemisen myös pääkaupungissa. Helsinki on yksi Suomen nopeimmin kasvavista alueista, ja erikoisoluiden trendi näkyy siellä voimakkaana, kertoo Hartwallin toimitusjohtaja Kalle Järvinen yhtiön tiedotteessa.

Panimoravintola Bryggerin on tarkoitus jatkaa itsenäisesti toimivana yrittäjävetoisena ravintolana. Hartwall vastaa sen panimotoiminnasta ja päävastuun oluenpanosta kantaa jatkossakin Bryggerin nykyinen tuotantopäällikkö Roope Lehtoranta.

Bryggeri Helsingin perustaja ja Rakuuna Olut oy:n suurin omistaja on monille Lammin Sahdin kautta tuttu Pekka Kääriäinen. Hänen mukaansa Bryggeri Helsingin siirtyminen Hartwallille on paras mahdollinen ratkaisu osakkeenomistajille ja asiakkaille. Hartwall mahdollistaa Bryggerin kehittämisen aivan uudella tavalla myös tulevaisuudessa, Kääriäinen sanoo.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut