Mikä nimeksi Kivimaan ja Rakokiven uusille monitoimitaloille? Lahden kaupunki kerää ehdotuksia

Rakokiven monitoimitalo otetaan käyttöön ensi kesänä. Havainnekuva monitoimitalosta ja Kalle Mustosen Taivaansinen mittari -teoksesta. Lahden kaupunki
Millamari Uotila

Millamari Uotila

Lahteen rakennettaville Kivimaan ja Rakokiven monitoimitaloille etsitään nyt nimeä. Lahden kaupunki kerää asukkailta nimiehdotuksia, ja niitä voi lähettää 3. marraskuuta asti verkkolomakkeella. Ehdotuksen voi jättää myös vastauslipukkeella Palvelutorin Lahti-Pisteessä.

Nimeltä toivotaan, että se on lyhyt ja ytimekäs, talon toimintaa kuvaava, suomenkielinen ja mielellään alueeseen kiinnittyvä. Lisäksi nimeä pitäisi pystyä hyödyntämään monitoimitalossa toimivien koulun ja päiväkodin nimissä.

Nimivalinnat tehdään keväällä 2021.

Kivimaan monitoimitalossa tulee toimimaan muun muassa koulu, esiopetus ja nuorisopalvelut. Monitoimitalon uusi osa otetaan käyttöön elokuussa 2021, jonka jälkeen alkaa vanhan osan perusparannus.

Rakokiven monitoimitalossa toimivat puolestaan koulu, päiväkoti ja kirjasto. Tiloissa järjestetään myös Wellamo-opiston kurssitoimintaa. Rakokiven monitoimitalon tilat otetaan käyttöön vaiheittain heinä-elokuussa 2021.

Kommentoi

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut