Mikä nimeksi Kivimaan ja Rakokiven uusille monitoimitaloille? Lahden kaupunki kerää ehdotuksia

Lahteen rakennettaville Kivimaan ja Rakokiven monitoimitaloille etsitään nyt nimeä. Lahden kaupunki kerää asukkailta nimiehdotuksia, ja niitä voi lähettää 3. marraskuuta asti verkkolomakkeella. Ehdotuksen voi jättää myös vastauslipukkeella Palvelutorin Lahti-Pisteessä.

Nimeltä toivotaan, että se on lyhyt ja ytimekäs, talon toimintaa kuvaava, suomenkielinen ja mielellään alueeseen kiinnittyvä. Lisäksi nimeä pitäisi pystyä hyödyntämään monitoimitalossa toimivien koulun ja päiväkodin nimissä.

Nimivalinnat tehdään keväällä 2021.

Kivimaan monitoimitalossa tulee toimimaan muun muassa koulu, esiopetus ja nuorisopalvelut. Monitoimitalon uusi osa otetaan käyttöön elokuussa 2021, jonka jälkeen alkaa vanhan osan perusparannus.

Rakokiven monitoimitalossa toimivat puolestaan koulu, päiväkoti ja kirjasto. Tiloissa järjestetään myös Wellamo-opiston kurssitoimintaa. Rakokiven monitoimitalon tilat otetaan käyttöön vaiheittain heinä-elokuussa 2021.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut