Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Lukijalta | Tapanilan lenkkipolkujen varsille penkkejä vaikka sponsoroimalla

Lahden Tapanilan maaston upeat lenkkipolut houkuttavat ihmiset ulkoilemaan. Alueella asuu paljon ikäihmisiä, jotka myös nauttivat luonnossa liikkumisesta, vaikka vauhti ei olekaan sama kuin nuoremmilla.

Lenkkipolkujen varsille kaivataan penkkejä lepotaukoja varten. Ne muutamat olemassa olevat penkit eivät riitä ja sitä paitsi kaksi niistä on hyvin kaukana Tapanilan majasta ja parkkipaikasta.

Nyt olisi lahtelaisilla yrityksillä mainio sponsoroinnin mahdollisuus. Yritys voisi kustantaa penkin, johon on kiinnitetty tietysti yrityksen nimi. Tällaisia penkkejä näkee kyllä muualla maailmassa, myös yksityisten ihmisten sponsoroimina.

Penkkien ei tarvitsisi olla samanlaisia. Eri väriset ja tyyliset penkit toisivat hauskaa ilmettä polkujen varsille.

Mikä lahtelainen yritys tarttuu ideaan ensimmäisenä ja tukee osaltaan ikäihmisten (ja myös muiden) liikkumista luonnossa? Luonnossa liikkuminen lisää kokonaisvaltaista hyvinvointia kaiken ikäisillä.

Kirjoittaja on lahtelainen.