Lukijalta: Kisapuisto kukoistaa ilman rakentamista

Pertti Vartiainen

Olihan hieno pyöräillä tiistaina 26.5. mennen tullen Kisapuiston halki ja ihastella sitä väenpaljoutta ja liikkujien määrää. Toivottavasti koronaohjeistuksia noudatettiin!?

Tenniskentät olivat täynnä, kuten myös padelkentät, beachia kaikilla kentillä, korisalueella paljon pelaajia, junnufutaajia harjoituskentällä, mölkynheittäjiä viljalti ja varmaan myös pesisväkeä kentällään. Ehkä jalkapallostadionillakin treenailtiin!?

Näiden muutaman sadan liikunnanharrastajan touhuista tuskin puuttui mitään olennaista. Eikä myöskään niiden muiden yhteensä tuhansien, jotka myös harrastavat lajejaan Kisapuistossa.

Ehkä osa Kahvila Kispin palveluista puuttui, koska kuppilan ja terassin saa avata vasta 1.6.

Näiden tuhansien liikunnanharrastajien tekemisille ei ylimitoitettu, ylihintainen, lähes tyystin lahtelaisten veronmaksajien rahoilla rakennettava jalkapallostadionrakennus tuo juurikaan lisäarvoa. Joten nautitaanpa nyt kesän tuomista monipuolisista mahdollisuuksista Kisapuistossa ja toki muuallakin.

Annetaan laajan lahtelaisen jalkapalloväen FC Lahtineen ja sen satoine yhteistyökumppaneineen sekä kaupunginjohtajan alaisineen, Tilakeskuksineen, Spatium Oy:ineen nysväillä kaikessa rauhassa taas joku uusi hahmotelma tai kuvio, jonka kanssa seuraavaksi on mahdollisuus iskeä päätä mäntyyn!

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Keskustelu

Etusivulla nyt

 1. Koronan aiheuttamat hoitojonot ovat pisimmät Päijät-Hämeen sairaanhoitopiirissä – "Jonojen purkamisessa menee käsitykseni mukaan aikaa ensi kevääseen"
 2. Päijät-Hämeen kausityöntekijöiden koronatartuntoihin tiukka vastaveto - Ukrainalaista työvoimaa ei haluta Suomeen yhtään enempää
 3. Lahtelainen hienopuuseppä innostaa ihmisiä nikkaroimaan – "Itse tehtyjen tavaroiden esittelystä innostuu paljon enemmän kuin rahalla ostetuista"
 4. Lahden eteläinen kehätie etenee: Luhdantaustankatu avataan ajoneuvoliikenteelle torstaina
 5. Ensimmäinen Salpausselkä geoparkin infopiste avattiin Vääksyyn – muihin alueen kuntiin infopisteitä tulee viimeistään ensi kesänä
 6. Myyjä remontoi talonsa "uuteen kukoistukseen" ilman lupia ja purki muun muassa kantavan väliseinän – ostaja haastoi myöhemmin käräjille
 7. Lukijalta: Yhteisyrityksen myötä hoitoon pääsy paranee
 8. Kun neljä lasta ja aikuinen mies joutuivat veden varaan Heinolan Jyrängönvirrassa, oli Yrjö Ristola jo irrottamassa omaa venettään laiturista: "Ilman pelastusliivejä sieltä olisi haettu ruumiita"
 9. Useita pyörävarkaita jäi kiinni Lahdessa – yksi yritti pyöräillä karkuun
 10. Henkilöauto törmäsi kovalla vauhdilla puuhun Lahdessa
 11. Hovioikeus hylkäsi Venäjä-yhteyksistään tunnetun Johan Bäckmanin syytteen Ylen toimittajan vainoamisesta – yllytys törkeään kunnianloukkaukseen pysyi
 12. Iäkäs pyöräilijä kaatui jouduttuaan väistämään autoa Heinolassa – poliisi pyytää silminnäkijähavaintoja
 13. Kutsumaton vieras räpiköi savupiipussa Hollolassa – nokkaisi vielä pelastajaa mennessään
 14. Taksimatkustajalta puuttuivat Lahdessa rahat, mutta monenlaista epäilyttävää oli mukana
 15. Poliisi pysäytti katsastamattoman auton Asikkalassa, kuskin kunnossa sanomista

Näytä lisää

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.