Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos:

28 vuotta yrittäjien asialla

Heinolalaiset Juha Tähkänen (vas.) ja Jouko Harjula toivottivat torstaina Helenalle mukavia eläkepäiviä Päijät-Hämeen Yrittäjien järjestämässä läksiäistilaisuudessa.

Päijät-Hämeen Yrittäjien tiloissa vietettiin torstaina järjestösihteeri Helena Raidan läksiäisiä. – Viime viikolla tuli 28 vuotta täyteen yrittäjäjärjestön palveluksessa.

Hartolasta kotoisin ja nykyisin Lahdessa asuva Helena kertoi eläkkeelle jäämisen kypsyneen viime vuoden aikana, kun tuntui että on uuden aika.

Raita on innokas urheilun ystävä. Hän pelaa kesäisin golfia, jolle hän toivoo nyt saavansa enemmän aikaa. Lähitulevaisuuden suunnitelmissa ovat yhdistetyn MM-kisojen ja Lahden MM-kisojen vapaaehtoistyöntekijät tehtävät.

- Ensin tässä täytyy varmaan pitää yhden päivän miettimissessio. Toivon, että terveyttä piisaa, niin mikä sitä sitten on ollessa.

Tämän päivän yrittäjyydessä Helena näkee paljon mahdollisuuksia, kun kansainvälistyminen ja nykyteknologia ovat avanneet ovet isoille markkinoille. – Maailma on avoin, täytyy vain uskaltaa tarttua tilaisuuksiin.

Hyviä eläkepäiviä Helenalle!

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 7,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
7,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi