Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos:

Liikeidean Jalostuskilpailun 2015 voittajaksi Jonne Valola

Jalostuskilpailun voittaja Jonne Valola ja Jalo Paananen.

Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy:n, Jalo Paanasen ja Mediatalo ESAn kanssa yhteistyössä järjestämän Liikeidean Jalostuskilpailun 2015 pääpalkinnon on voittanut Jonne Valola ARM-teknologiaan liittyvällä liikeidealla.

Kilpailun toiselle palkintosijalle ylsivät Jussi Schildt ja Simo Niemikallio varaosalogistiikkaan liittyvällä idealla. Lisäksi kolmannelle palkintosijalle nousivat Markku Koponen ja Kari Vuorimaa tekstiilien puhdistukseen liittyvällä keksinnöllään. Palkinnot jaettiin tänään torstaina Lahden tiedepuistossa pidetyn finaalitapahtuman päätteeksi.

Kilpailussa etsitään yritysideoita kunnianhimoisilta yksityishenkilöiltä ja toimintansa alkuvaiheessa olevilta yrityksiltä.

Kilpailun suojelijana tuttuun tapaan toiminut sarjayrittäjä Jalo Paananen näki liikeideoissa innovatiivista otetta, josta vanhemmatkin yritykset voisivat hyötyä toimintansa kehittämisessä.

- Tarkoituksena on kannustaa osallistujia innovatiiviseen ja uutta luovaan liikeideointiin. Tämän vuoden osallistujat ottivat haasteen vastaan kiitettävästi, toteaa Jalo Paananen.

Tämän vuoden liikeideakilpailuun toimitettiin 44 uutta liiketoimintaideaa, joista tuomaristo valitsi kolme palkittavaa ideaa. Ladecin liiketoimintakehittäjä Mikko Kyle kertoo tämän vuoden kilpailuehdotusten tason olleen poikkeuksellisen kovan, mikä pani liikeideakilpailun raadin tiukkaan valintatilanteeseen. Raadin näkemyksen mukaan suurimassa osassa liiketoimintaideoissa oli potentiaalia kannattavaksi liiketoiminnaksi.

- On upeaa nähdä, että joukossamme on kilpailuumme osallistuneiden kaltaisia rohkeita ihmisiä, jotka uskaltavat tuoda omat ideansa esille. Heitä kaipaamme lisää ja haluamme rohkaista kaikkia uusia ideoita omaavia tulemaan rohkeasti juttusillemme, kertoo Ladecin Mikko Kyle.

Kilpailun organisoinnista vastannut Lahden Seudun Kehitys LADEC Oy tarjoaa jatkossa liiketoimintakilpailuun osallistuneille näkemystä ja palveluita siihen, kuinka liiketoimintaideoista jalostetaan toimivaa ja kannattavaa liiketoimintaa.

 

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Jatka lukemista FC Lahden tarjoamana 2 vk maksutta!

Tilaa ESS VerkkoPlus 2 viikoksi maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 2 vk
0 €

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi