Aiheet

Käyttäjätiedot

Käyttäjä:
Maksullinen sisältö:
Omat tiedot Kirjaudu ulos

Mainos:

Palveluille tarkoitettu ohjelma ei toimi tehdassaleissa - apua kuitenkin löytyy

Jari Kukkosen yritys on toimittanut toiminnanohjausjärjestelmän muun muassa Tulikiven tehtaalle.

Lahtelaisen ohjelmistotalo Production Softwaren toimitusjohtaja Jari Kukkonen on tuskastunut siihen, miten toiminnanohjausjärjestelmät eli ERPit ovat saaneet Suomessa huonon maineen vain siksi, että niitä käytetään väärin tai väärään tarkoitukseen.

ERP -toiminnanohjausjärjestelmä on yleistynyt tämän vuosituhannen alusta suomalaisissa yrityksissä, mutta sen käyttö ei ole ollut ongelmatonta. Se ei yksinkertaisesti taivu tehdassaleihin.

Se on erinomainen työkalu yrityksen toiminnan suunnitteluun ja palveluyrityksen tuotannonkin se pystyy hoitamaan mainiosti. – Tehdassaleissa se aiheuttaa kuitenkin enemmän haittaa kuin hyötyä, sanoo Kukkonen.

Kukkonen henkilökuntineen on keskittynyt ja onnistunut löytämään ratkaisun juuri tähän ongelmaan. Heillä on tarjota ohjelmistoja, jotka on suunniteltu nimenomaan tehdassalikäyttöön.

Production Softwaren lippulaiva on Smartmes-valmistuksenohjausjärjestelmä, joka muodostuu neljästä eri osasta, jotka ovat tuotannonohjaus, huollonohjaus, laadunvalvonta ja varastojen valvonta.

- Kun perinteinen ERP pidetään toimistossa ja annetaan valmistuksenohjausjärjestelmän hoitaa tehdastaso, saadaan aikaan tehokas ja tuotannon tarpeita palveleva kokonaisuus, joka antaa todellista hyötyä yritykselle, korostaa Kukkonen.

Tämä sisältö on avoinna tilaajillemme.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa ESS VerkkoPlus 1 kk 9,90 € ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa tästä 1kk
9,90€

Oletko jo tilaaja?

Näitä luetaan nyt

Näytä lisää

Lue seuraavaksi