Jyväskylässä tutkitaan mahdollista koronavirusepäilyä

Kiskobussilla eilen illalla Jyväskylään saapunut matkustaja oli ilmoittanut terveysviranomaisille flunssan oireistaan ja oli miettinyt, liittyvätkö ne koronavirukseen. ONNI OJALA / LEHTIKUVA

STT

Keski-Suomen keskussairaalassa Jyväskylässä on tutkittavana yksi ihminen mahdollisen koronavirusepäilyn vuoksi, kertoo Keski-Suomen sairaanhoitopiiri.

Hän on keskussairaalassa tutkittavana mahdollisen hengitystieinfektion aiheuttamien oireiden vuoksi. Häneltä on otettu koronavirusnäytteet.

Lisätietoja annetaan huomenna kello 9 tutkimustulosten valmistuttua. Sairaanhoitopiiri ottaa tarvittaessa yhteyttä mahdollisiin lähikontakteihin.

Sairaanhoitopiiri ei kerro tarkempia tietoja tutkittavasta henkilöstä.

Kiskobussilla Jyväskylään matkustanut ilmoitti oireista

VR on ottanut yhden kiskobussin pois liikenteestä mahdollisen koronavirusepäilyn takia, kertoo VR:n viestintäjohtaja Tatu Tuominen STT:lle.

Kiskobussilla eilen illalla Jyväskylään saapunut matkustaja oli ilmoittanut terveysviranomaisille flunssan oireistaan ja oli miettinyt, liittyvätkö ne koronavirukseen.

Tuomisen mukaan VR on "ylimääräisenä varotoimenpiteenä" puhdistanut kiskobussin, jolla oireista ilmoittanut henkilö matkusti Jyväskylään.

VR:n toimista kertoi aiemmin Yle. Ylen mukaan matkustaja saapui tiistaina illalla Helsinki-Vantaan lentokentältä P-lähijunalla Tikkurilaan ja vaihtoi siellä junaan, jolla matkusti Jyväskylään.

Kommentoi

Mainos: Fira Group oy

Hyvä yhteishenki saa palaamaan ja pysymään

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Sinäkin voit olla vapaaehtoinen mentori

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut