Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Kasvisruokien terveellisyydessä on isoja eroja – prosessoituja ruokia voidaan vältellä löyhin perustein

Suomalaisia patistetaan vaihtamaan lihaa kasviksiin. Kasvisruoissakin kannattaa tutkia niiden ravintosisältöä.

Erilaiset lihankorvikkeet ovat yleistyneet viime vuosina kovaa vauhtia. Ruokakaupan hyllyssä on tuotteita seitanista, mifusta ja härkiksestä vöneriin ja nyhtökauraan.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 5,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Tilaajana saat enemmän

  • Tilaajana saat monipuolista luettavaa vuoden jokaisena päivänä. Tarkista paikalliset puheenaiheet ja lue kiinnostavimmat juttumme jatkuvasti päivittyvästä ESS.fi-verkkopalvelusta. Tee tilaus ja valitse juuri sinulle sopivin tapa lukea.