Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Poliisi tutkii Valkeakoskella maanantaina tapahtunutta ampumavälikohtausta tappona – tapahtumapaikalta löytyi kuollut mies

Poliisi tutkii Valkeakoskella maanantai-iltana tapahtunutta ampumavälikohtausta tappona ja tapon yrityksenä.

Poliisi sai ilmoituksen maanantai-iltana Valkeakoskella tapahtuneesta ampumavälikohtauksesta. Sivullisen ilmoituksen perusteella paikalta tavattiin yksi loukkaantunut mies ja yksi vainaja. Menehtynyt oli 90-luvulla syntynyt pirkanmaalainen mies. Loukkaantunut mies toimitettiin sairaalahoitoon.

– Tapahtumiin liittyy kaksi autokuntaa, joissa toisessa oli viisi ja toisessa kaksi henkilöä. Autokunnat olivat sopineet tapaamisesta tapahtumapaikalle. Tapaamisen alettua tapahtumat olivat nopeasti edenneet väkivaltaisiksi ja lopputuloksena kahden henkilön autokunnan toimesta oli käytetty asetta siten, että mainitut henkilövahingot olivat syntyneet. Tapahtumien tarkka kulku on edelleen epäselvä ja tutkinta jatkuu, toteaa rikosylikomisario Sakari Tuominen poliisin tiedotteessa.

– Poliisi on tutkinnassa selvittänyt asiaan osalliset eikä asiassa ole aiheutettu sivullisille vaaraa. Tapahtumaan osalliset ovat poliisin esitutkintatoimenpiteiden kohteena. Tekovälineet niin ikään ovat poliisin hallussa, Tuominen jatkaa.

Tapahtumapaikka on Valkeakoskella Niementiellä rekkojen levähdysalueella. Alueen läheisyydessä ei ole asutusta, ja tapahtuma-aikaan liikenne alueella on ollut hiljaista.