Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Antti Tuiskun ura päättyy Ruisrockiin kesällä 2023

Muusikon uraa vuodesta 2004 asti tehnyt suosittu popartisti Antti Tuisku sinetöi uransa toistaiseksi. Viimeinen keikka nähdään Ruisrockissa 7.–9.7.2023.

– Nyt kun tiedän vetäytyväni pois keikkalavoilta ja elämässäni alkaa puhaltaa uudet tuulet, sitä alkaa automaattisesti summaamaan asioita omassa päässään. Yksi hienoimpia asioita näiden vuosien aikana on ollut lämpimät kesäillat, suuret festivaalit ja maailmaa rakastava yleisö, joka on tullut unohtamaan maailman murheet hyvän musiikin ja seuran avulla. Ruisrock-esiintymiset ja näky lavalta käsin kohti valtavaa yleisöä on piirtynyt verkkokalvoilleni ikuisiksi ajoiksi. Siksi on äärimmäisen merkityksellistä päättää toistaiseksi aktiivinen artistiurani juuri Ruisrockin lavalle tulevana kesänä, Tuisku sanoo Ruisrockin tiedotteessa.

Promoottori Mikko Niemelä iloitsee Tuiskun valinnasta viimeiseksi keikkapaikakseen.

– On suuri kunnia, että Antti Tuisku haluaa päättää uransa nimenomaan Ruisrockissa, ja tuntuupa upealta julkistaa ensimmäiset kesän 2023 uutiset!

Kolmen päivän liput festivaaliin ovat jo myynnissä Tiketissä. Loput lipputyypit tulevat pian myyntiin.