Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Autoilija törmäsi mahdollisesti tahallaan pyöräilijään Järvenpäässä – poliisi pyytää havaintoja

Järvenpäässä tapahtui perjantai-iltana 26. elokuuta mahdollisesti tahallisesti aiheutettu liikenneonnettomuus, tiedottaa Itä-Uudenmaan poliisi.

Seutulantietä ajanut henkilöautoilija törmäsi tien sivussa ajaneeseen pyöräilijään noin kello 21.20. 14-vuotias pyöräilijä loukkaantui onnettomuudessa.

– Tapahtumalla on useita silminnäkijöitä ja tapahtumapaikalta on myös videokuvaa, tutkinnanjohtaja, rikoskomisario Heidi Niemi kertoo tiedotteella.

Silminnäkijähavaintojen mukaan auto on vaalea, porraspäinen Ford Mondeo.

Niemen mukaan sen kuljettaja oli ajanut Kaskitietä polkupyörillä liikenteessä olleita poikia vastaan, kiihdyttänyt vauhtia ja koukannut mahdollisesti tahallaan vastaantulevien kaistalle.

Autoilija ei jäänyt onnettomuuspaikalle selvittämään asiaa tai jättämään yhteystietojaan. Sen sijaan hän pakeni paikalta Seutuantietä Kaskitien yli jäähallin suuntaan. Autossa oli havaintojen mukana kaksi miestä. Auton tuulilasi oli rikki.

– Kaikki havainnot ja tiedot onnettomuudesta ja paikalta paenneesta autosta ovat meille arvokkaita. Pyydämme nyt yleisön apua tapahtumien kulun, auton liikkeiden ja kuljettajan henkilöllisyyden selvittämiseksi. Tiedot pyydämme toimittamaan poliisilaitoksemme sähköpostiosoitteeseen vihjeet.ita-uusimaa@poliisi.fi, Niemi jatkaa.