Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Norjalaismediat: Suomalaisvaeltaja loukkaantui vakavasti pudottuaan vuorenrinnettä alas Norjassa

Suomalaisvaeltaja on loukkaantunut vakavasti Norjassa, uutisoi muun muassa Norjan yleisradioyhtiö NRK. Poliisi kertoo NRK:lle, että vaeltaja putosi maanantaina vuorenrinnettä alas eikä ollut päässyt enää takaisin ylös.

Ulkoministeriöllä on tiedossaan Suomen kansalaista koskeva onnettomuusuutinen Norjassa, mutta se ei kommentoi tapaukseen liittyviä yksityiskohtia.

NRK:n mukaan parikymppinen mies on viety helikopterilla sairaalahoitoon Pohjois-Norjan Tromssaan. Norjalaisen VG-lehden tietojen mukaan mies oli ollut tajuissaan putoamisen jälkeen.

Medioiden mukaan sääolosuhteet olivat olleet vaikeat ja vuorella oli ollut sumua. Viranomaislähde kuvaa VG:lle, että onnettomuus tapahtui korkealla ja kertoo alueen olevan jyrkkää ja vaikeakulkuista.

Mies oli ollut osa suomalaisryhmää, joka oli ollut vaeltamassa Skjomtindenillä Pohjois-Norjassa. NRK:n mukaan muut suomalaiset tuotiin vuorelta alas ja heidät vietiin Narvikiin sairaalaan tarkistettavaksi. VG:n mukaan muut ryhmäläiset ovat kunnossa.

Skjomtinden on yli 1 570 metriä korkea vuori.

Onnettomuudesta uutisoi Suomessa aiemmin Helsingin Sanomat.