Kommentti | Juusto alle, ei päälle
Olen urautunut pitsantekijä: en ole vuosikausiin muuttanut reseptiäni kuin ehkä siksi, että kaupassa ei ole ollut tietynlaista chorizoa. Tämän jutun tekemisen jälkeen aion kokeilla ainakin joitain toisia pitsajauhoja ja pitkää kohotusta.
Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.
Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk
Digitilauksen sisältö
- ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu