Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

SJK vahvistuu tutulla, mutta loukkaantumisesta kärsivällä tähtipelaajalla

Miesten jalkapalloliigan keskikastissa majaileva Seinäjoen Jalkapallokerho lainasi AC Oulusta keskikenttäpelaaja Moshtagh Yaghoubin. Suomen maajoukkueessakin pelanneen 27-vuotiaan Yaghoubin lainasopimus kestää loppukauden. Hän pelasi SJK:ssa jo 2019, joten seura on pelaajalle tuttu.

– Tosi hyvillä fiiliksillä tulen takaisin. Vielä olen loukkaantuneena, että tässä menee pari viikkoa ennen kuin pääsen kentälle. Mutta on todella kiva tulla tänne laittamaan itseni kuntoon ja siitä peleihin. Haluan pistää itseni mahdollisimman hyvään kuntoon ja sitä kautta auttaa joukkuetta. Haluan saavuttaa jotain hienoa SJK:n kanssa, Yaghoubi sanoi.

SJK:n päävalmentaja Joaquin Gomez on Yaghoubille tuttu Helsingin IFK:sta viime kaudelta. Yaghoubi pelasi vahvan kauden HIFK:ssa, mutta siirtyi täksi kaudeksi AC Ouluun. Oululaisjoukkue on peräti neljäntenä ja matkalla ylempään loppusarjaan. SJK:lla on edessä suuri työ alemman loppusarjan välttämiseksi.

– Olemme todella iloisia saadessamme pelaajan kuten ”Mosa” meidän mukaamme. Hän tuo joukkueeseen lisää jotain sellaista, mitä joukkueesta on ehkä hieman puuttunut alkukaudesta. Hän tuo lisää laatua ja kilpailua keskikentällemme. Lisäksi Mosa on pelaaja, jonka tunnemme erittäin hyvin. Erityisesti hän on tuttu minulle, mutta myös meidän muille staffin jäsenille sekä pelaajille, päävalmentaja Gomez avasi.