Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Sikoja karkasi teurastamolta Lappeenrannassa – kahdeksasta possusta enää yksi karkuteillä

Poliisin mukaan siat olivat päässeet karkaamaan teurastamon kuljetusautosta.

Kahdeksasta tänä aamuna teurastamolta paenneesta siasta enää yksi on karkuteillä, Kaakkois-Suomen poliisista kerrotaan. Siat olivat päässeet pakenemaan teurastamon kuljetusautosta.

Poliisi kertoi Twitterissä ennen puolta päivää löytäneensä kahdeksasta siasta viisi.

Jäljelle jääneistä kolmesta kadoksissa olleesta siasta kaksi löytyi poliisin mukaan läheltä karkaamispaikkaa vähän matkan päässä toisistaan kahden aikaan iltapäivällä. Toinen sioista oli lievästi loukkaantunut.

Poliisin mukaan aiemmin löytyneistä sioista yksi oli törmännyt auton kanssa Vaalimaantiellä ja kuollut. Muita havaintoja sioista oli tehty valtatie 6:n ja Mattilantien varrella.

– Siat ovat liikkuneet Lavolassa ja Lappeenrannan lentokentän läheisyydessä. Laitoimme asiasta liikennetiedotteen, koska eläimet olivat niin lähellä ajoväyliä, kertoi komisario Ben Grundström Kaakkois-Suomen poliisista STT:lle.

Grundström ei yksilöinyt sen tarkemmin, mistä teurastamosta on ollut kyse. Hän ei myöskään tiennyt, miten sikojen oli onnistunut karata.

Viimeistä kadoksissa olevaa sikaa ei etsitä aktiivisesti, vaan poliisi pyytää ihmisiä ilmoittamaan mahdolliset havainnot karkulaisesta yleiseen hätänumeroon 112.