Turun Sanomat: Rydman jättää HS:n jutusta tutkintapyynnön ensi viikolla

Kansanedustaja Wille Rydman (kok.) kertoo Turun Sanomille, että aikoo jättää ensi viikolla tutkintapyynnön häntä koskevasta Helsingin Sanomien jutusta.

HS:n 19. kesäkuuta julkaiseman jutun mukaan keskusrikospoliisi selvitti kesällä 2020 väitteitä, joiden mukaan Rydman olisi käyttäytynyt epäsopivasti nuoria tyttöjä ja naisia kohtaan. Yhdeksän naisen puhutuksen jälkeen esiselvitys lopetettiin, ja poliisin mukaan mikään ilmi tullut teko ei ylittänyt tutkintakynnystä.

Rydman on kiistänyt kaikki väitteet ja kertoi jutun julkaisun jälkeen tekevänsä esitetyistä väitteistä ja niiden julkaisemisesta tutkintapyynnön.

– Tutkintapyynnön tekeminen venyy eräistä teknisistä syistä ensi viikkoon, Rydman viestittää TS:lle.

Rydman kertoo TS:lle käyneensä asiaa huolella läpi asianajajansa kanssa.

Viime viikolla Rydmanin kerrottiin eroavan kokoomuksen eduskuntaryhmästä ja Rydman jätti myös jäsenyytensä eduskunnan valiokunnissa.

-----

Korjaus klo 14.13: Korjattu Turun Sanomien muotoilua toisessa kappaleessa. Poliisin mukaan mikään ilmi tullut teko ei ylittänyt tutkintakynnystä. Aiemmin jutussa luki, että poliisitutkinta päättyi ilman syytteitä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut