Meksikolainen syö tortilloja enemmän kuin suomalainen leipää – taikina on helppo tehdä, katso resepti

Perinteisesti tortillat on tehty maissista. Maissia jopa palvottiin mayakulttuurissa.

Jos suomalainen kysyy, syötäisiinkö tänään tortilloja, meksikolainen nostaa todennäköisesti kulmakarvojaan kahdesta syystä.

Haluatko lukea koko jutun?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk

Digitilauksen sisältö

  • ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
  • Näköislehti
  • Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
  • Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi