Marin vetoaa Twitterissä: "Emme anna lupaa lapsemme kuvaamiseen tai kuvien julkaisuun"

Pääministeri Sanna Marin (sd.) esitti torstaina iltapäivällä Twitterissä painokkaan vetoomuksen liittyen perheensä valokuvaamiseen tai kuvien julkaisemiseen. Hän kertoo, etteivät he miehensä Markus Räikkösen kanssa anna lupaa lapsensa kuvaamiseen tai kuvien julkaisuun.

– Emme anna mieheni kanssa lupaa lapsemme kuvaamiseen tai kuvien julkaisuun. Toivomme, että tätä kunnioitetaan. Lapsella on oikeus yksityisyyteen vaikka vanhemmat olisivat julkisessa työssä, Marin kirjoittaa Twitterissä.

Poliitikkojen lasten kuvien julkaisusta on keskusteltu aiemminkin tällä viikolla. Monien muiden medioiden tavoin myös Uutissuomalainen kertoi alkuviikosta, kuinka tasavallan presidentti Sauli Niinistö vieraili perheineen Paavo Nurmi Games -yleisurheilukilpailuissa. Paikan päällä otetuissa presidenttiperheen yhteiskuvissa näkyi myös 4-vuotias Aaro-poika, joka on pääosin pidetty poissa julkisuudesta.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut