Venäläiseltä poliitikolta erikoinen ehdotus: Venäjän pitäisi kidnapata Nato-maan puolustusministeri

Venäläinen lainsäätäjä esitti maanantaina erikoisen ehdotuksen Venäjän valtion televisiossa. Asiasta kertoo uutistoimisto Reuters.

Jo vuonna 1993 Duumaan, eli Venäjän parlamenttiin ensimmäisen kerran äänestetty Oleg Morozov ehdotti Rossija 1 -kanavalla, että Venäjä kidnappaisi jonkin Nato-maan puolustusministerin. Morozovin mukaan lännen Ukrainalle toimittamat aseet ovat uhka Venäjälle, ja tilanne tulisi ratkaista.

– Ehkä tämä kehittämäni fantastinen suunnitelma auttaisi. Lähitulevaisuudessa jonkin Nato-maan puolustusministeri matkustaa junalla vierailulle Kiovaan. Mutta hän ei pääsisikään sinne, vaan heräisi Moskovassa, Morozov maalaili.

– Tarkoitatko kaappausta? ohjelman juontaja Olga Skabeyeva kysyi.

– Kyllä, ja sitten selvittäisimme, kuka on antanut minkäkin käskyn ja kuka on vastuussa mistäkin. Maailmassa on nyt uudet säännöt. Antaa kaikkien puolustusministerien sulatella ajatusta siitä, millaista olisi herätä Moskovassa, Morozov uhitteli.

Morozov on valtapuolue Yhtenäisen Venäjän jäsen ja pitkäaikainen parlamenttiedustaja.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut