Täällä valmistetaan Suomen suosituinta valmisruokaa – maksalaatikkoa maistetaan Sahalahden tehtaalla kerran tunnissa
Päivässä paistuu noin 35 000 vuokaa.
Kolmekymmentä metriä pitkään uuniin mahtuu 4 500 maksalaatikkoa. Päivän aikana paistuu noin 35 000 vuokaa.
Mainos: Kempower Oyj

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.
Tilaa 6 kk 4,90 €/kk Tilaa 2 kk 15 €/kk
Digitilauksen sisältö
- ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu