Mitä juhlissa voi tarjota, kun allergioita on paljon perunasta leivinjauheeseen? Katso leivontavinkit
Kolmen allergisen lapsen äiti Kristiina Räihä kertoo, miten erikoisruokavalioita huomioidaan leivonnassa.
Mustikkasitruunakakun sisus sulaa suuhun. Veljekset Antto, 8, Aleksi, 7, ja Lauri, 4, lusikoivat kakkua suuhun hyvällä halulla. Myös suklaamansikkamoussekakku maistuu hyvältä.
Mainos: Mukkulan kartano

Haluatko lukea koko jutun?
Tilaa digi ja lue juttuja rajattomasti.
Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 €
Digitilauksen sisältö
- ESS.fi-verkkopalvelun rajaton käyttöoikeus vuoden jokaisena päivänä
- Näköislehti
- Uutissovelluksen ja päivän lehti -sovelluksen käyttöoikeus (iOS ja Android)
- Lukuoikeus sinulle ja kolmelle perheenjäsenellesi
Oletko jo tilaaja? Kirjaudu