Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n kesätoimittaja ja -kuvaaja etsivät päijäthämäläisiä saunojia ja saunoja – olisiko sinun lauteillasi tilaa?

Teollisuusliitto otti Paperiliiton lakkokorvauksia maksettavakseen yli kahdella miljoonalla eurolla – "Me emme jätä Paperiliittoa yksin"

Teollisuusliitto haluaa osoittaa, ettei se ole sivustaseuraaja metsäyhtiö UPM:n ja Paperiliiton välisessä riidassa. Teollisuusliitto kertoi torstaina, että se ottaa vastattavakseen Paperiliiton jäsenilleen maksamia lakkokorvauksia 2,2 miljoonan euron edestä. Päätöksellään Teollisuusliitto kertoo osaltaan varmistavansa sen, että Paperiliitolla on mahdollisuus jatkaa työtaistelua UPM:ssä niin pitkään, kuin tarve vaatii.

– Me emme jätä Paperiliittoa yksin, tiedotteessa todetaan.

Paperiliiton lakko UPM:ssä on jatkunut jo vuoden alusta saakka. Tiistaina sovittelija Leo Suomaa antoi sovintoesityksen UPM:n selluliiketoiminnan ja Paperiliiton välisissä työehtosopimusneuvotteluissa.

Sovittelija on pyytänyt osapuolia vastaamaan sovintoesitykseen 14. huhtikuuta mennessä.

Paperiliitto on kertonut olevansa valmis hyväksymään sovintoesityksen vain, jos samalla saadaan sopu kaikkia UPM:n paperiliittolaisia koskevasta ratkaisusta.