Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Päivitämme verkkosivujamme, tilaajien on kirjauduttava uudelleen

THL: Suomessa on tänään raportoitu 2 746 uutta koronavirustartuntaa

Suomessa on tänään raportoitu 2 746 uutta koronavirustartuntaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos (THL). Viikko sitten tiistaina THL raportoi tartuntojen määräksi runsaat 4 426. Raportoitujen koronatartuntojen määrä ei kuvaa todellista tartuntamäärää, sillä kaikkia sairastuneita ei testata virallisesti.

Suomessa on THL:n mukaan vahvistettu yhteensä 77 738 tartuntaa viimeksi kuluneiden 14 päivän aikana. Se on runsaat 9 000 tartuntaa vähemmän kuin sitä edeltäneiden kahden viikon jaksolla, jolloin THL raportoi tartuntojen määräksi 86 841.

Vahvistettuja tartuntoja on THL:n mukaan koko epidemian ajalta lähes 625 500.

THL:n mukaan koronavirustartuntojen valtakunnallinen ilmaantuvuus on kahdelta viime viikolta 1 410 tartuntaa 100 000:ta asukasta kohden. Edellisten kahden viikon aikana ilmaantuvuusluku oli noin 1 575. Luvut ovat pyöristettyjä.

Suomessa ei ole tänään raportoitu yhtään uutta koronavirukseen liittyvää kuolemaa, kertoo Terveyden ja hyvinvoinnin laitos. Koronaan liittyviä kuolemia on raportoitu Suomessa kaikkiaan 2 329.