Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Itsenäisyyspäivän kunniamerkkien saajat julkistettiin – katso ketkä palkittiin Lahden seudulla

Metsäteollisuuden toimitusjohtaja Timo Jaatinen jättää tehtävänsä 12 vuoden jälkeen

Metsäteollisuuden toimitusjohtaja Timo Jaatinen on irtisanoutunut tehtävästään. Jaatinen kirjoittaa etujärjestön nettisivuilla , että 12 vuoden jälkeen on hyvä aika lähteä. Uuden toimitusjohtajan hakuprosessi on käynnistetty.

Jaatinen jatkaa Metsäteollisuudessa vielä toukokuun puoliväliin saakka.

– Tuskin koskaan on täydellistä aikaa jättää itselleen tärkeitä tehtäviä. Uskon kuitenkin, että minun kohdallani paras hetki on juuri nyt – koen, että omalta osaltani moni tehtäväni on saatettu loppuun ja on kapulanvaihdon aika, Jaatinen kirjoittaa.

Jaatisen toimitusjohtajakaudella Metsäteollisuus on irtautunut työehtosopimustoiminnasta, ja työehdoista sopiminen on siirtymässä yritystasolle.

– Olen ollut vahvasti sitoutunut uudistuksen läpiviemiseen ja nyt järjestön velvoitteet muutosprosessissa on hoidettu, Jaatinen toteaa.

Hän kertoo, ettei ole vielä tehnyt tarkempia suunnitelmia omasta tulevaisuudestaan.

– Jotta voi tarttua uuteen on rohjettava päästää irti entisestä. Mitä se uusi osaltani on, en vielä tiedä, mutta taatusti jotain mielenkiintoista.