Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Useita kuollut kallion romahdettua turisteja kuljettaneiden veneiden päälle Brasiliassa

Ainakin seitsemän ihmistä kuoli Brasiliassa kallion romahdettua kolmen turisteja kuljettaneen veneen päälle. Paikallisten pelastusviranomaisten mukaan 32 ihmistä on loukkaantunut, joista yhdeksän on sairaalahoidossa. Kateissa arvioidaan olevan kolme ihmistä.

Onnettomuus tapahtui lauantaina puoliltapäivin paikallista aikaa Minas Geraisin osavaltiossa Furnasin padon muodostamalla tekojärvellä, joka on alueella suosittu turistikohde.

Kadonneiden etsinnät keskeytettiin yön ajaksi turvallisuussyistä.

Minas Geraisin osavaltion kuvernööri Romeu Zema arvioi Twitterissä , että romahduksen aiheuttivat viime päivien rankkasateet.

Maan presidentti Jair Bolsonaro kertoi Twitterissä Brasilian laivaston avustavan pelastustoimissa ja jakoi videon onnettomuudesta.

Aiemmin viranomaiset kertoivat, että 20 ihmistä olisi yhä kateissa. Luku pieneni merkittävästi, kun selvisi, että moni oli siirtynyt onnettomuuspaikalta jatkohoitoon omin neuvoin ilman viranomaisapua.