Kalajoella palaneen omakotitalon raunioista on löytynyt kuollut ihminen

Pohjois-Pohjanmaan Kalajoella eilen palaneen omakotitalon raunioista on löytynyt kuollut ihminen, kertoo Oulun poliisilaitos. Ruumis löytyi raivaustöiden yhteydessä.

Jokilaaksojen pelastuslaitos sai tiedon tulipalosta Kaalikoskentiellä sunnuntaina iltakuuden jälkeen. Hälytyksen oli tehnyt ulkopuolinen ihminen.

Paikalle lähetettiin kymmenkunta pelastusyksikköä.

Yksiköiden saapuessa paikalle omakotitalo oli kuitenkin jo ilmiliekeissä, eikä sen pelastamiseksi ollut mitään tehtävissä. Liekeissä ollut vanhempi omakotitalo paloi päivystävän palomestarin Tapani Lehtelän mukaan koko lailla maan tasalle.

Tulipalo syttyi haja-asutusalueella, eikä lähellä ollut naapurikiinteistöjä. Palomestarin mukaan samalla tontilla oli kuitenkin ollut myös muita rakennuksia, mutta palo ei ollut vaarassa levitä niihin.

Palokunta poistui kohteesta alkuyöstä. Sammutus- ja raivaustyöt saatiin Lehtelän mukaan päätökseen puolenyön jälkeen.

Poliisi kertoo tiedotteessa jatkavansa tapauksen selvittämistä palon- ja kuolemansyyntutkintana. Lisäksi pelastuslaitos tutkii palon syttymissyytä.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut