Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Ilkka-Yhtymän liikevoitto laski alle puoleen vuodentakaisesta

Mediakonserni Ilkan liikevoitto laski heinä-syyskuussa 493 000 euroon viime vuoden vastaavan jakson 1,26 miljoonasta. Liikevaihto kasvoi vajaat neljä prosenttia liki 11,9 miljoonaan euroon.

Toimitusjohtaja Olli Pirhonen totesi katsauksessaan, että liikevaihdon kehitys oli positiivista, mutta vaihteli paljon eri liiketoimintojen sisällä. Kasvua oli erityisesti markkinointi- ja viestintäpalveluissa, jotka kasvoivat yritysostojen avulla. Ilmoitustuotot sitä vastoin laskivat liki seitsemän prosenttia.

Yhtiö on tämän vuoden loppuun mennessä luopumassa omasta sanomalehtipainostaan Seinäjoella. Konsernin lehdet painetaan vuodenvaihteesta lähtien Kokkolassa, Botnia Printin painossa.

Pirhonen totesi katsauksessaan, että painotoimialan yleinen markkinatilanne Suomessa on jatkunut tiukkana volyymien laskiessa.