Presidentti Niinistöllä ei koronavirusta, ilmoittaa palaavansa normaalirytmiin

Presidentti Sauli Niinistö ilmoittaa palaavansa omaehtoisesta karanteenista takaisin normaalirytmiin. Vesa Moilanen / LEHTIKUVA

STT

Presidentti Sauli Niinistöllä ei ole todettu koronavirustartuntaa altistumisen jälkeen. Niinistö kertoo asiasta itse Twitterissä .

Niinistö altistui koronavirukselle Malmön kansainvälisessä holokaustifoorumissa viime viikon keskiviikkona, kun hän keskusteli Latvian presidentin Egils Levitsin kanssa aamiaisella. Presidentti Levits todettiin myöhemmin koronapositiiviseksi.

Presidentin kanslia kertoi torstaina Niinistön jäävän omaehtoiseen karanteeniin, jossa hän vältteli kontakteja viikonlopun yli. Hänet testattiin koronaviruksen varalta.

– Kyllä rokotus suojaa; kolmatta odottelen, Niinistö kirjoittaa tviitissään.

Niinistö ilmoittaa palaavansa omaehtoisesta karanteenista takaisin normaalirytmiin.

Keskusteli Viron presidentin kanssa puhelimessa

Presidentti Niinistö ja Viron tuore presidentti Alar Karis ovat tänään keskustelleet puhelimessa, kertovat presidentit Twitterissä . Karisin piti viime torstaina tavata Niinistö Helsingissä, mutta matka peruuntui Niinistön virusaltistuksen vuoksi.

Niinistö kertoo tviitissään odottavansa mahdollisuutta tavata Karis Helsingissä ensi viikolla.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset sisältömme odottavat sinua!

| Päivitetty

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut