Keittiömestari Sami Tallberg on poiminut marjoja newyorkilaisella kattoterassilla ja vienyt suomalaista villiruokaa 21 maahan – "Luonto tuli minuun ja antauduin"

Sami Tallberg toimii nyt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen lähelle, Finnish Design Shopin uuden rakennuksen yhteyteen avattavassa ravintolassa. Tomi Kangasniemi

Keittiömestari, ruokakirjailija ja villiruuan sanansaattaja Sami Tallberg, 44, on kiireinen mies. Hän aloitti vastikään työt ravintoloitsijana Turun Pomponrahkan luonnonsuojelualueen kupeeseen avattavassa ravintolassa.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tutustu digiin 2 vk maksutta ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 vk 0 € Tilaa 8 vk 3 €/vk Olen jo tilaaja