Hyökkäsikö susi koiranulkoiluttajan kimppuun? – Poliisi selvittää asiaa Suurriistavirka-avun kanssa

Kuvan susi ei liity tapaukseen. Jussi Murtosaari

Justus Vento

Pohjanmaan poliisilaitos kertoo selvittävänsä mahdollista suden hyökkäystä kauhajokelaisen koiranulkoiluttajan kimppuun lauantai-iltana.

Hyökkäys tapahtui poliisin mukaan noin kello 20.30 Kauhajoen Muurahaisissa Nevalantien ja Pistotien risteyksessä. Poliisi sai tapahtuman tietoonsa sosiaalisen median kautta.

Mies oli lähtenyt ulkoiluttamaan koiraansa iltahämärässä, kun koira oli alkanut murisemaan ja tempaissut itsensä irti miehen pitelemästä taluttimesta. Samalla mies oli huomannut edessään eläimen hahmon. Miehen mukaan eläin oli hyökännyt häntä kohti, mutta mies oli saanut kätensä väliin. Lopulta miehen vammat olivat lieviä, ja hän selvisi omin avuin kotiin. Poliisille tieto hyökkäyksestä tuli sunnuntaina aamupäivällä.

Pohjanmaan poliisilaitos tutkii mahdollista suurpedon hyökkäystä yhdessä Suurriistavirka-avun kanssa, mutta tutkinnassa ei ole löydetty suden jälkiä. Tutkintaa on vaikeuttanut koko tapahtumayön jatkunut tihkusade. Lisäksi alueella on ollut paljon hirvenmetsästykseen liittyvää liikehdintää.

Poliisi jatkaa asian selvittämistä, eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut