Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Valtteri Bottaksen ja Sami Sykön kesävaatteet, Päijät-Hämeen festarit ja muut menot – lue ESS:n kesälehti ilmaiseksi koko kesän!

Loton potti kohoaa 12 miljoonaan euroon – Seinäjoelle ja Helsinkiin 107 000 euron voitot

Loton kierroksen 40/2021 oikea rivi on 2, 4, 13, 17, 18, 21 ja 36. Lisänumero 3. Plusnumero 22.

Loton illan arvonnassa ei löytynyt täysosumia, joten ensi viikolla pelin potti kohoaa 12 miljoonaan euroon.

6+1 -tuloksia löytyi kaksi kappaletta. Helsingissä Nervanderinkadun R-kioskissa Töölössä ja Seinäjoella Päivölän K-Citymarketissa rivinsä tehneet asiakkaat voittivat 107 052 euroa. Voittajat olivat käyttäneet pelatessaan Veikkaus-korttia ja saavat voittonsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen.

Lauantai-Jokerin oikea rivi on 2 2 9 2 3 7 0.

Jokerista ei löytynyt täysosumia. Kuusi oikein rivejä oli pelattu kaksi kappaletta. Vaasan K-Citymarketin (Hovioikeudenpuistikko 17) ja Lahden Saksalankadun R-kioskin asiakkaat voittivat 20 000 euroa.

Vaasan K-Citymarketin asiakas ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia. Hän voi lunastaa voittokuponkinsa Veikkauksen omista pelipaikoista Pelaamosta, Feel Vegasista tai Casino Helsingistä.

Lahdessa Jokerinsa pelannut voittaja oli käyttänyt Veikkaus-korttia ja saa voittonsa pankkitililleen tunnistautumisen jälkeen.

Lauantain Lomatonnin voittoyhdistelmä on Kööpenhamina 92. Lomatonneja voitettiin 17 kappaletta.