Mitä koronapandemiasta opittiin? Ministeri Krista Kiurua ja presidentti Tarja Halonen esittelevät WHO:n komission loppuraporttia kello 13.30 – seuraa tiedotustilaisuutta suorana tästä

Maailman terveysjärjestön (WHO) alainen yleiseurooppalainen terveyden ja kestävän kehityksen komissio julkaisee loppuraporttinsa tänään.

Raportti vastaa muun muassa kysymyksiin, miten eri maiden terveysjärjestelmät ovat vastanneet koronaviruspandemiaan, minkälaisia investointeja ja uudistuksia sosiaali- ja terveysjärjestelmät kaipaavat yhteiskuntien kestävyyden parantamiseksi ja mikä rooli kansainvälisellä yhteistyöllä on rajat ylittävien terveysuhkien ennaltaehkäisyssä?

Raportti myös perustelee miksi tulevaisuuden kriisienhallinta edellyttää investointeja terveyteen ja kestävään kehitykseen sekä esittää uusia tapoja ajatella terveyttä ja yhteiskuntien kriisinkestävyyttä koronapandemiasta saatujen oppien perusteella. Komission puheenjohtajana on toiminut Italian entinen pääministeri, professori Mario Monti.

Sosiaali- ja terveysministeriö järjestää aiheesta tiedotustilaisuuden kello 13.30 alkaen. Tilaisuudessa raportin loppupäätelmistä kertovat perhe- ja peruspalveluministeri Krista Kiuru sekä Suomea komissiossa edustanut presidentti Tarja Halonen. Voit seurata tiedotustilaisuutta suorana jutun alusta löytyvästä videoupotuksesta.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut