Eurojackpotin potti ampaisee noin 48 miljoonaan euroon – Suomeen osui 360 000 euron voitto

Eurojackpotista ei löytynyt kierroksella 45/2021 täysosumia, joten ensi viikolla potissa on noin 20 miljoonaa euroa. Veikkaus
Riikka Minkkinen

Riikka Minkkinen

Eurojackpotin kierroksen 35/2021 oikea rivi on 5, 9, 20, 44 ja 48 sekä tähtinumerot 4 ja 10. Arvonnassa ei tällä kertaa löytynyt yhtään täysosumaa, joten ensi viikolla potissa on tarjolla noin 48 miljoonaa euroa.

Arvonnan suurimmat voitot lähtivät jakoon 5+1-tuloksilla, joita arvonnassa löytyi yhteensä kuusi kappaletta. Yksi voittavista peleistä oli pelattu Jyväskylässä Palokan K-Citymarketissa. Tuore Eurojackpot-voittaja ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten 360 915 euron potti tulee lunastaa Veikkauksen pääkonttorilta Helsingistä. Kierroksen muut 5+1-tulokset löytyivät Norjasta, Sloveniasta ja kolme kappaletta vielä Saksasta.

Yksi kierroksen yhdeksästä 5+0-tuloksesta osui myös Suomeen ja voittoisa rivi oli pelattu sisään Kokkolan Mini-Manissa. Voittajalle lähtee hieman vajaa 85 000 euroa. Hän ei ollut käyttänyt pelatessaan Veikkaus-korttia, joten voiton voi lunastaa Veikkauksen pelisalista tai Danske Bankista.

Perjantai-Jokerin voittorivi on 6 8 0 9 7 7 1. Jokerista ei löytynyt täysosumia eikä kuusi oikein -tuloksia.

Perjantain Lomatonnin voittorivi on Varsova 76. Lomatonneja lähti jakoon kymmenen kappaletta.

Kommentoi

Mainos: Etelä-Suomen Sanomat

Monipuoliset digisisällöt koko kotiin

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut