Ekovilla-eristettä valmistava EcoUp tähtää First North -listalle

Rakennusalan kiertotalousyhtiö EcoUp suunnittelee listautumista Helsingin pörssin First North -kasvumarkkinoille.

Yhtiö tarjoaa esimerkiksi ekologisia eriste- ja kuitutuotteita sekä rakennusalan kiertotalouspalveluita. Yli 40 vuotta toimineen yhtiön tunnetuin tuote on kierrätetystä puukuidusta valmistettava Ekovilla-eriste.

Yhtiön päämarkkina-alue on Suomi ja liikevaihdosta tuli viime vuonna vain neljä prosenttia ulkomailta. Tulevaisuudessa tavoite on kasvattaa ulkomaille suuntautuvaa liiketoimintaa, ensi sijassa Pohjoismaissa sekä Länsi- ja Etelä-Euroopassa.

Toimitusjohtaja Antti Ollikainen sanoi EcoUpin tavoittelevan mittavaa kasvua lähivuosina.

– Olemme nyt muutoksen aallonharjalla, kun esimerkiksi uusi lainsäädäntö ja EU:n kestävän rahoituksen tavoitteet ohjaavat rakennusalan investointeja kohti vähähiilisempiä ratkaisuja, Ollikainen sanoi tiedotteessa.

Osakeannin koko on alustavasti 15 miljoonaa euroa. Yhtiön viime vuoden liikevaihto oli 26,1 miljoonaa euroa ja liikevoitto 2,1 miljoonaa. Tavoite on kasvattaa liikevaihto noin 65 miljoonaan vuoden 2024 loppuun mennessä.

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut