"Ruoalla ei ole pakko olla nimeä tai tarkkaa reseptiä, silti se voi olla hyvää" – ruokakirjoittaja Satu Koiviston arjen ruokarumba helpotti, kun hän keksi paahtaa kasvikset uunissa

Toimittaja, ruokakirjoittaja Satu Koivisto kannustaa rentoon, yksinkertaiseen ja iloiseen ruoanlaittoon. Suklaakakun taikinassa on yllättävä ainesosa. Päivi Tuovinen

Siirtolapuutarhan piha rönsyilee syötävää ja silmänruokaa. Satu Koivisto, 43, kerää talteen kesäkurpitsaa, papuja, tomaatteja ja karhunvatukoita. Minttu tuoksuu siellä täällä. Sitä ja lehtipersiljaa Koivisto lisää mielellään esimerkiksi salaatteihin.

Haluatko lukea koko artikkelin?

Tilaa digi ja pääset lukemaan kaikki Etelä-Suomen Sanomien sisällöt.

Tilaa 2 kk 5 €/kk Tilaa 24 h 3 € Olen jo tilaaja