Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Leivotko mokkapaloja vai ahkeroitko talkoissa? Vastaa ESS:n kyselyyn ja kerro, mikä olisi paras tapa rahoittaa lasten harrastustoimintaa

Seiska: Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkaraista syytetään raiskauksesta – kommentoi asiaa Instagram-tilillään

Ex-jääkiekkoilija Hannu Pikkarainen on saanut syytteen raiskauksesta.

Pikkarainen kommentoi asiaa Instagram-tilinsä julkaisussa keskiviikkona.

– Haluan nyt olla teille avoin ja kertoa omalla suullani rohkeasti ja rehellisesti, että olen joutunut tilanteeseen jossa minua epäillään seksuaalirikoksesta, kirjoittaa Pikkarainen.

Tapahtuman ajankohta sijoittuu hänen mukaansa yli vuoden taakse ja osallisena oli Pikkaraisen hyvin tuntema nainen. Pikkaraisen mukaan hänen ja naisen näkemykset tapahtuneesta ovat erilaiset.

– Asia on edelleen vireillä ja sen kanssa on ollut vaikea elää. Mä en silti anna tän murtaa mua, vaan jatkan elämää, oli oikeuden päätös mikä tahansa. Olen luonteeltani kiltti ihminen enkä todellakaan tekisi kenellekään tällaista, kirjoittaa Pikkarainen.

– Elämässäni on ollut paljon vastoinkäymisiä ja tiedän selviäväni tästäkin. Onneksi mulla on maailman parhaita ihmisiä lähellä jotka tukee mua tässäkin asiassa. 2021 on ollut mulle hieno vuosi enkä anna tämänkään pilata sitä enkä tulevaisuutta. Me kaikki ihmiset kohdataan elämässä erilaisia vastoinkäymisiä ja epäoikeudenmukaisuutta ja haluan myös tällä ulostulolla kannustaa kaikkia jaksamaan niistä yli vaikka kuinka pahalta tuntuisi, päättyy päivitys.

Muun muassa asiasta ensin kertoneen Seiskan mukaan Pikkarainen on saanut syytteen raiskauksesta. Syyte on tullut juuri vireille Helsingin käräjäoikeuteen, mutta sille ei ole vielä määrätty käsittelypäivää.

Epäilty rikos on lehden mukaan tapahtunut Helsingissä 14. kesäkuuta 2020.