Yhdysvaltalaisräppäri Biz Markie on kuollut 57-vuotiaana

Yhdysvaltalaisräppäri Biz Markie on kuollut 57-vuotiaana, kertovat yhdysvaltalaismediat. Innovatiivinen räppäri tuli tunnetuksi muun muassa vuoden 1989 hitistä Just a Friend.

Rolling Stone -musiikkilehden mukaan artisti kuoli perjantaina. Asiasta kertoo lehdelle räppärin edustaja, joka kertoo Biz Markien vaimon olleen tämän rinnalla viimeisinä hetkinä.

New Yorkissa syntyneen Biz Markien eli Marcel Hallin kuolinsyytä ei kerrottu. Lehden mukaan hänellä oli kuitenkin ollut viime vuosina kakkostyypin diabetekseen liittyviä terveysongelmia.

– Biz Markie käänsi hiphopin päälaelleen ja toi newyorkilaisen huumorin yleisöille ympäri maailmaa, New Yorkin pormestari Bill de Blasio tviittasi ja kertoi kaupungin surevan Harlemin poikaa.

Biz Markie oli myös dj, tuottaja ja beatboxaaja. Hänen muita tunnettuja kappaleitaan olivat muun muassa Pickin' Boogers ja Chinese Food.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut