Vapaaottelija Makwan Amirkhani pahoittelee kirjoitteluaan: "Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään"

Makwan Akirkhani pyytää anteeksi kirjoitteluaan. Salmi Matti

Eetu Kokkinen

Vapaaottelija Makwan Amirkhani pahoittelee Instagram-tilillään aiheuttamaansa kohua Jethro Rostedtiin liittyen. Amirkhani julkaisi aiemmin Facebookissa päivityksen, jossa hän arvosteli Rostedtia rajuin sanankääntein. Kohu alkoi Rostedtin kirjoituksesta liittyen hänen ravintolassaan sattuneeseen välikohtaukseen.

– Luin Jetin päivityksen nopeasti perjantain tapahtumisesta ja luulin sen aluksi olevan rasistinen, ja minulla on siihen nollatoleranssi. Puhuttuani hänen kanssaan asia on selvitetty. Jethron teksti ei ollut rasistinen, eikä ole myyntimies itsekään, Amirkhani kirjoittaa.

– On tärkeää, ettei yökerhoissa tai baareissa tapella. Ne kuuluvat kehään/häkkiin. Elämä ja ystävyys jatkuu.

Lounais-Suomen poliisi kertoi Twitterissä, että julkisuudessa viime päivinä olleen sosiaalisen median kirjoittelun esitutkinta on päätetty. Päivityksessä ei nimetty Amirkhania tai Rostedtia nimeltä.

Asiasta uutisoi ensimmäisenä Iltalehti.

Aiheeseen liittyvää

  1. IS: Vapaaottelija Makwan Amirkhania epäillään törkeästä kunnianloukkauksesta liittyen kirjoitteluun Jethro Rostedtista 14.7.2021 13:07

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut