Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Tuliko kotiseudun uutiset luettua viime viikolla? Testaa tietosi uutisvisassa

Harjavallassa hotelli Hiittenharjun päärakennus on tuhoutunut tulipalossa – alueella ei enää varoiteta terveydelle haitallisesta savusta

Tällä hetkellä pelastuslaitos pyrkii suojaamaan hotellin viereisiä rakennuksia.

Harjavallassa Satakunnassa sijaitsevan hotelli Hiittenharjun päärakennus on tuhoutunut tulipalossa, kertoo pelastuslaitos tiedotteessaan.

Hotellin kattorakenteissa syttynyt tulipalo levisi käytännössä koko rakennukseen, kertoi Satakunnan pelastuslaitoksen päivystävä palomestari Tuomas Kiskola STT:lle ennen iltakahdeksaa.

Tällä hetkellä pelastuslaitos pyrkii suojaamaan hotellin viereisiä rakennuksia.

Palo levisi myös lähimaastoon, mutta se saatiin palomestarin mukaan sammutettua.

Kiskolan mukaan sammutustyöt ovat käynnissä ja kestävät jälkivartiointeineen huomisaamuun asti. Hotellin asiakkaat evakuoitiin jo aikaisemmin.

Satakunnan pelastuslaitos kertoo vaaran olevan alueella ohi. Aikaisemmin alueella varoitettiin terveydelle haitallisesta savusta ja ihmisiä kehotettiin pysymään sisätiloissa ja sulkemaan ilmanvaihto.

– En osaa ottaa syttymissyyhyn vielä mitään kantaa. Poliisi tutkii asiaa, kun pääsevät tutkimaan, Kiskola kertoo STT:lle.

Pelastuslaitos sai ilmoituksen suuresta tulipalosta hieman kuuden jälkeen illalla.

Harjavallassa oli hetkeä aikaisemmin saatu sammutettua tulipalo Boliden Harjavallan sulatossa, pelastuslaitos kertoo.