Henkilöauton ulosajossa kuoli 17-vuotias kuski – palava auto oli moottoritien keskikaiteiden välissä katollaan poliisin saapuessa paikalle

Turmapaikalle hälytettiin neljä pelastuslaitoksen yksikköä puoli kuuden jälkeen sunnuntaiaamuna. -Koivisto Antti Aimo-Koivisto / LEHTIKUVA

STT

Pohjois-Karjalassa sunnuntaiaamuna sattuneessa onnettomuudessa kuoli 17-vuotias mies, Itä-Suomen poliisi kertoo. Uhri oli auton kuljettaja. Hänen lisäkseen autossa ei ollut muita, eikä onnettomuudessa sattunut enempää henkilövahinkoja. Ulosajo tapahtui valtatie 9:llä Joensuun ja Liperin rajamailla Marjalassa.

Poliisi kertoo tiedotteessaan, että ensimmäisen partion saapuessa paikalle henkilöauto oli moottoritien keskikaiteiden välissä katollaan ja tulessa. Kuski oli lentänyt ulos auton ikkunasta ja menehtynyt tapahtumapaikalle.

Alustavien tietojen mukaan auto oli tullut ilmeisen kovaa vauhtia Kuopion suunnasta ja ajautunut kaistoja erottavien aitojen väliin. Ulosajon syy ei ole toistaiseksi tiedossa.

Paikalle hälytettiin neljä pelastuslaitoksen yksikköä puoli kuuden jälkeen sunnuntaiaamuna. Pelastuslaitos sammutti palavan auton ja avusti onnettomuuspaikan raivaamisessa.

Poliisi kiittää siviilien esimerkillistä toimintaa

Moottoritie oli suljettu onnettomuuden vuoksi kokonaan liikenteeltä noin kello 11:een saakka. Poliisi ohjasi liikenteen kulkemaan Ylämyllyntien kautta.

Poliisi kiittää tiedotteessaan ensimmäisiä paikalle tulleita siviilihenkilöitä.

– Heidän toimintansa oli esimerkillistä onnettomuuspaikalla muun muassa liikenteen ohjaamisessa. Toiminta varmisti ensimmäisenä paikalla olleen poliisipartion turvallisen työskentelyn onnettomuuspaikalla moottoritiellä, tiedotteessa sanotaan.

Poliisi kertoo jatkavansa tapahtuman tutkintaa eikä tiedota asiasta tässä vaiheessa enempää.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut