Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

ESS:n vaalikone on nyt auki – löydä oma ehdokkaasi

Porilainen pariskunta epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta, rikoksen epäillään jatkuneen yli kolme vuotta

Satakunnan käräjäoikeus vangitsi maanantaina noin kolmekymppisen porilaispariskunnan epäiltynä törkeästä lapsenraiskauksesta. Vangitsemistietojen mukaan epäilty rikos on alkanut tammikuussa 2018 ja kestänyt viime perjantaihin asti eli jatkunut yli kolmen vuoden ajan. Tapahtumapaikka on Pori.

Pariskunnan Facebook-tietojen mukaan he ovat naimisissa. Mies on 32-vuotias ja nainen 28. Käräjäoikeus vangitsi heidät todennäköisin syin epäiltyinä. Tämä on kahdesta vangitsemisperusteesta se, jonka tueksi tarvitaan enemmän todisteita.

Törkeästä lapsenraiskauksesta voidaan tuomita, jos ihminen syyllistyy samalla teolla sekä törkeään raiskaukseen että törkeään lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön. Nimikettä sovelletaan väkivaltaa käyttäen tehtyihin raiskauksiin ja tilanteisiin, joissa lapsi on kykenemätön puolustamaan itseään tai muodostamaan tai ilmaisemaan tahtoaan. Rangaistus on neljästä kahteentoista vuoteen vankeutta.

STT ei tavoittanut jutun tutkinnanjohtajaa.