Lopeta heti tämän Valion hedelmämehun käyttö – voi aiheuttaa vatsavaivoja

Valio varoittaa myynnistä poistetun tuotteensa aiheuttavan vatsatuntemuksia. Martti Kainulainen
Emmi Julkunen

Emmi Julkunen

Valio poistaa myynnistä tuote-erän yhtiön mehuja laatuongelman takia. Yhtiön omavalvonta epäilee, että tuotteet pilaantuvat tavallista nopeammin jo ennen parasta ennen -päiväystä. Myynnistä poistuu erä Valio 3 hedelmän (rypäle, appelsiini, passionhedelmä) mehua 1,5 litran tölkeissä, joiden parasta ennen -päiväys on 21.7.2021.

Takaisinveto koskee vain tätä makua, parasta ennen -päiväystä ja pakkauskokoa. Tuotetta ei pidä käyttää, vaikka se vaikuttaisi olevan kunnossa. Muita Valion mehuja voi käyttää normaalisti.

Valio tiedottaa, että tuote saattaa tuoksua ja maistua pilaantuneelta. Pilaantuneen tuotteen nauttiminen voi aiheuttaa oireita, kuten vatsatuntemuksia.

Valio pyytää palauttamaan virheelliseet tuotteet takaisin siihen myymälään, mistä ne on ostettu. Tuotteet hyvitetään. Asiasta voi ilmoittaa myös Valion verkkosivujen palautelomakkeen kautta.

Valio on tiedottanut asiasta tukku- ja vähittäiskauppoja, jotka poistavat kyseisen erän tuotteet myynnistä.

Kommentoi

Uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kahdesti päivässä arkisin ja kerran päivässä viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut