Yritystilaus tunnistettu

Voit käyttää palvelun kaikkia sisältöjä vapaasti. Jos haluat kommentoida, kirjaudu sisään henkilökohtaisella Mediatunnuksella.

Mikä on sähkön tuntihinta nyt? Seuraa tästä

Kauppalehti: Huuhkajapelaajien arvo siirtomarkkinoilla on vaatimaton verrattuna saman EM-alkulohkon muihin joukkueisiin – koko Suomen joukkue yhdessäkään ei yllä edes puoleen Belgian Lukakun siirtoarvosta

Suomen alkulohkon kova taso jalkapallon EM-kisoissa käy ilmi myös vertailtaessa joukkueiden pelaajien arvoa siirtomarkkinoilla, kertoo Kauppalehti. Miesten jalkapallomaajoukkue Huuhkajat pelaa EM-kisoissa samassa alkulohkossa Belgian, Tanskan ja Venäjän kanssa.

Kauppalehti viittaa uutisessaan pelaajasiirtoja seuraavaan Transfermarkt-sivustoon, jonka mukaan Belgian 26 pelaajan kisajoukkueen arvo siirtomarkkinoilla on 669,4 miljoonaa euroa. Tanskalaisten EM-kisapelaajien yhteenlaskettu arvo on puolestaan 310,7 miljoonaa euroa ja venäläistenkin 190,8 miljoonaa euroa. Huuhkajapelaajien arvo siirtomarkkinoilla on vain 44,6 miljoonaa euroa.

Kauppalehden mukaan esimerkiksi Belgian hyökkääjän Romelu Lukakun ja keskikenttäpelaajan Kevin de Bruynen Transfermarkt-sivusto arvioi yksinään 100 miljoonan euron arvoisiksi.

Suomi on nyt ensimmäisen kerran mukana miesten jalkapallon arvokisaturnauksessa. Huuhkajat kohtaa ensimmäisessä pelissään lauantai-iltana Tanskan.