Ryanairin lentokone teki hätälaskun Berliiniin

Halpalentoyhtiö Ryanairin matkustajakone on tehnyt hätälaskun Berliiniin, kertoi Saksan poliisi. Lento oli matkalla Dublinista Krakovaan.

Saksalaislehti Bildin mukaan hätälaskun syynä myöhään sunnuntaina oli pommiuhka. Lento, jolla oli 160 ihmistä, laskeutui Brandenburgin kentälle hieman iltayhdeksän jälkeen.

Kone tyhjennettiin ja tutkittiin, kuten myös matkustajien matkatavarat. Saksan poliisin mukaan matkustajien oli määrä jatkaa matkaansa Puolaan varakoneella.

Ryanairin edustaja vahvisti koneen tehneen hätälaskun Berliiniin ja kertoi sen olevan turvassa, mutta ei yksilöinyt asiaa tarkemmin.

Runsas viikko sitten Ryanairin lentokone ohjattiin laskeutumaan Minskiin Valko-Venäjälle. Valko-Venäjän viranomaisten mukaan kyseessä oli pommiuhka, mutta länsimaiden mukaan kone ohjattiin laskeutumaan, jotta matkustajana ollut valkovenäläinen oppositioaktivisti voitiin ottaa kiinni.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut