Eurassa perheen sisäinen väkivallanteko, poliisi etsi tuntien ajan teosta epäiltyä

Satakunnan Eurassa yksi ihminen on saanut surmansa perheen sisäisen väkivallanteon seurauksena, kertoo Lounais-Suomen poliisi. Poliisi kertoo tiedotteessaan, että sillä oli useita tunteja kestänyt poliisioperaatio, jossa se etsi vakavasta väkivallanteosta epäiltyä.

Poliisin mukaan hätäkeskukseen oli tullut torstai-iltapäivällä kello yhden jälkeen ilmoitus, jossa ilmoittajan viereisen mökin pihalta oli kuulunut huutoa. Ilmoittaja oli kertonut, että paikalla oli meneillään väkivallanteko. Poliisi löysi tapahtumapaikalta surmansa saaneen ihmisen. Teosta epäilty oli poistunut paikalta.

Poliisi etsi epäiltyä tapahtumapaikan lähiympäristöstä ja siksi alueella oli torstai-iltapäivän aikana mittava poliisioperaatio. Poliisi otti epäillyn kiinni muutaman tunnin operaation päätteeksi.

Poliisi ei tiedota asiasta toistaiseksi tutkinnallisista syistä enempää. Asiasta kerrotaan lisää aikaisintaan maanantaina.

Etusivulla nyt

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Mainos: Mediatalo Keskisuomalainen

Vaalimainoksesi mukana bussimatkoilla ja aamupalapöydissä

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut