STM: Tänään tehdään päätös valtakunnallisista toimenpidetasoista luopumisesta – kiihtymisvaiheen alueilla voidaan järjestää yleisötilaisuuksia, katso tiedotustilaisuus

Sosiaali- ja terveysministeriö (STM) kertoo tekevänsä tänään päätöksen, jonka mukaan koronaepidemian torjunnassa luovutaan valtakunnallisista toimenpidetasoista. Jatkossa koronaviruksen torjunnassa painotetaan alueellisia toimenpiteitä.

Tiedotustilaisuudessa asiasta kertovat STM:n osastopäällikkö Satu Koskela, Etelä-Suomen aluehallintoviraston johtaja Kristiina Poikajärvi ja Pirkanmaan sairaanhoitopiirin johtajaylilääkäri Juhani Sand.

Sosiaali- ja terveysministeriön mukaan koronaepidemian kiihtymisvaiheen alueilla voidaan järjestää yleisötilaisuuksia osallistujarajoituksin ja avata julkisia tiloja, kuten kirjastoja ja museoita.

STM ohjaa kaikki alueet luopumaan toimenpidetasoihin liitetyistä lisätoimenpiteistä, kuten kuuden hengen kokoontumisrajoituksista. Ohjauksen painopiste on kunnilla ja aluehallintovirastoilla.

Etusivulla nyt

Luetuimmat

Mistä tänään puhutaan?

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä arkisin ja viikonloppuisin.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut