HS: Puoluehallitus erotti Espoon perussuomalaisten puheenjohtajiston

Perussuomalaisten puoluesihteeri luonnehtii tapahtunutta HS:lle poikkeukselliseksi ja pitää Espoon perussuomalaisten erotetun puheenjohtajiston tekoa vakavana. Arkistokuva. KIMMO MÄNTYLÄ / LEHTIKUVA

STT

Perussuomalaisten puoluehallitus on päättänyt erottaa Espoon perussuomalaisten puheenjohtajiston, kertoo Helsingin Sanomat . Lehden mukaan erottamisen taustalla on yhden ehdokkaan jättäminen pois ehdokaslistalta ohi hallituksen. Asiasta ei ollut kerrottu kenelläkään.

Perussuomalaisten puoluesihteeri Simo Grönroos luonnehtii tapahtunutta HS:lle poikkeukselliseksi ja pitää Espoon perussuomalaisten erotetun puheenjohtajiston tekoa vakavana.

– Käsitykseni mukaan asian taustalla on henkilökohtaisia riitoja. Tällainen peli ei kuitenkaan vetele, Grönroos sanoi lehdelle.

Grönroos kertoo lehdelle, että ehdokas ehditään vielä palauttamaan listalle, sillä kesäkuun 13. päivälle siirrettyjen kuntavaalien ehdokasasettelu päättyy ensi viikolla.

HS:n tietojen mukaan sivuun jätetty ehdokas oli Paul Usvalampi.

Espoon perussuomalaisten puheenjohtajana on toiminut Paavo Määttä, 1. varapuheenjohtajana Cia Grönberg ja 2. varapuheenjohtajana Heikki Tuppurainen. HS kertoo, että uudeksi varapuheenjohtajaksi on valittu Kari Paunonen ja 2. varapuheenjohtajaksi Seppo Kallunki.

Kommentoi

Mainos: Lahden Diakonialaitos

Heidi kamppaili oman jaksamisensa kanssa, kunnes sai avukseen Sinin

Tilaa uutiskirje

Tilaa ESS.fi-uutiskirje, saat Päijät-Hämeen ajankohtaiset ja kiinnostavimmat uutiset sähköpostiisi kerran päivässä.

Lomaketta suojaa reCAPTCHA, johon pätevät Googlen Tietosuoja ja Käyttöehdot.

Palvelut